Matematik

Hvor mange biografbilleter bliver der solgt i 2009 - har svar på de forskellige ting

16. november 2015 af confused1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg har fundet ud af svarene på de forskellige ting, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal komme frem til facitet.

Spørgsmålet lyder således: Hvor mange biografbilletter bliver der solgt i 2009, hvis salget vokser med samme procent som fra 2007 til 2008?

Der bliver solgt 11,9 millioner biografbilletter i 2007.

Der bliver solgt 13,1 millioner biografbilletter i 2008.

Procenten er (13,1/11,9) = 10,08%.

Hvordan skal jeg finde frem til facitet?

Håber i kan hjælpe, da det haster :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2015 af 123434 (Slettet)

(13,1-11,9)/11,9*100%=10,08%

Der blev solgt 13,1 millioner biografbilletter i 2008. I 2009 blev der solgt 10 procent flere biografbilleter end i 2008.

13,1*1,10=14,41

Der blev solgt ca 14.4 millioner biografbilletter i 2009


Svar #2
16. november 2015 af confused1 (Slettet)

Mange tak!! Du reddede sgu lige min dag. :)


Skriv et svar til: Hvor mange biografbilleter bliver der solgt i 2009 - har svar på de forskellige ting

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.