Matematik

udregning

22. november 2015 af Aleynaa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Er der nogle som kan vise mig hvordan man løser følgende opgave:

4+[2-(5+6) - 7 ] / (4-2) : 2 + 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af PeterValberg

Mener du?

4+\frac{\frac{\left[2-(5+6)-7 \right ]}{(4-2)}}{2}+5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2015 af StoreNord

Reducèr først de bløde parenteser.

Derefter den firkantede.

Så kommer jeg i tvivl om divisionernes eventuelle præcedens. I programmering er der een slags division, der kun giver et heltal.

Men til sidst har du ihvertfald:   3 + noget + 5.

Fortæl mig svaret når du har'et.


Skriv et svar til: udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.