Matematik

Hvordan beregner man en firkant

09. december 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg søger hjælp og svar til denne opgave

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2015 af PeterValberg

a) cosinusrelation

b) sinusrelation

c) cosinusrelation

d) bestem vinkel D (altså ADB+BDC)
    og brug en cosinusrelation på trekant ACD

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2015 af mathon

                   \left | BD \right |^2=6{,}9^2+7{,}3^2-2\cdot 6{,}9\cdot 7{,}3\cdot \cos(65{,}1^{\circ})


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2015 af mathon

           \angle ADB=\cos^{-1}\left ( \frac{|BD |^2+6{,}9^2-7{,}3^2}{2\cdot |BD |\cdot 6{,}9} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2015 af mathon

          \frac{\sin(\angle BDC)}{5{,}1}=\frac{\sin(110{,}5^{\circ})}{|BD|}

          \angle BDC=\sin^{-1}\left (\frac{\sin(110{,}5^{\circ})}{|BD|}\cdot 5{,}1 \right )


Svar #6
09. december 2015 af Batman9mom (Slettet)

Tusinde mange gange tak skal i have. godnat og sov godt


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. december 2015 af mathon

      \frac{|CD|}{\sin(110{,}5^{\circ}+\angle BDC)}=\frac{|BD|}{\sin(110{,}5^{\circ})}

     |CD|=\frac{|BD|}{\sin(110{,}5^{\circ})}\cdot \sin(110{,}5^{\circ}+\angle BDC)


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. december 2015 af PeterValberg

Mathon, du burde næsten give spørger en lille chance for at regne det selv.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvordan beregner man en firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.