Matematik

Eksponentielle funktioner fordoblingskonstant

10. december 2015 af MMLL13 - Niveau: C-niveau

Når man har en vækst på fx 1% og man skal finde fordoblingskonstanten, så skal man starte med at lave procenten om til decimaltal. således: 1/100=0,01, men så skal man også sige +1, så det bliver 1,01.

Hvorfor +1? Har det noget med fremskrivningsfaktoren at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2015 af mathon

                 procent        decimaltal     fremskrivningsfaktor
                100 + 1        1,0 + 0,01         a = 1 + r  =  1,01


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.