Matematik

Vektor

14. december 2015 af Lortehenrik (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej gutter :-) Sidder fast i denne opgave, er der en som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af SådanDa

Regn den første som:

\boldsymbol{c}=3\boldsymbol{a}-2\boldsymbol{b}=\bigl(\begin{smallmatrix} 3a_1\\ 3a_2 \end{smallmatrix}\bigr) - \bigl(\begin{smallmatrix} 2b_1\\ 2b_2 \end{smallmatrix}\bigr) =\bigl(\begin{smallmatrix} 3a_1-2b_1\\ 3a_2-2b_2 \end{smallmatrix}\bigr)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2015 af PeterValberg

Beregn den anden som to ligninger med to ubekendte (s og t)

I)     s + 4t = -13
II)  2s + 3t = -1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.