Matematik

Hvad er tangenten i punktet

14. december 2015 af AndersNymark (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er tangenten i punktet (1,f(1)) for følgende formel:

f(x)=4*(1/x)+x^5

Med venlig hilsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af mathon

Hvordan finder du hældningstallet for tangenten i (1,f(1))?


Svar #2
14. december 2015 af AndersNymark (Slettet)

f'(x)=4*(-1/x^2)+5*x^4


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2015 af mathon

Beregn så
                       f{\, }'(1)   og indsæt i

                  y-f(1)=f{\, }'(1)\cdot (x-1)


Svar #4
14. december 2015 af AndersNymark (Slettet)

y=4x? Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2015 af PeterValberg

#4 Nej.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
14. december 2015 af AndersNymark (Slettet)

f'(x)=1

x0=1

f(x)=5

y=1*(x-1)+5

1x-1+5

y=x+4?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. december 2015 af PeterValberg

#6 Jeps :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvad er tangenten i punktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.