Matematik

Brøk, hvad nu?

04. januar 2016 af Dudi22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

e^x/(e^x-1)

Jeg kan se, at det skal give 1+1/(e^x-1), men hvordan kommer jeg detil?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2016 af SådanDa

\frac{e^x}{e^x-1}=\frac{e^x-1+1}{e^x-1}=\frac{e^x-1}{e^x-1}+\frac{1}{e^x-1}=1+\frac{1}{e^x-1}


Skriv et svar til: Brøk, hvad nu?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.