Matematik

Argument og Modulus HJÆLP!

10. januar 2016 af Arameo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har brug for hjælp med følgende spørgsmål:

Kommentér Maple-plottet af de 8/ottende enhedsrødder (brug følgende nøgleord: Argument og Modulus)

- Håber nogen kan hjælpe... :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af mathon

modulus er \frac{5\pi }{16}

             de otte enhedsrødder
                                                       e^{i\left ( \frac{\pi }{4} +p\cdot \frac{\pi }{4}\right )}\; \; \; \; p\in\{0,1,2,3,4,5,6,7\}                


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2016 af mathon


med argumenterne:
                                                \frac{\pi }{4}    
                                                \frac{\pi }{2}       
                                                \frac{3\pi }{4}     
                                                \pi     
                                                \frac{5\pi }{4}     
                                                \frac{3\pi }{2}     
                                                \frac{7\pi }{4}     
                                                 2\pi     

                                               

                                              


Svar #3
10. januar 2016 af Arameo (Slettet)

#1

modulus er \frac{5\pi }{16}

             de otte enhedsrødder
                                                       e^{i\left ( \frac{\pi }{4} +p\cdot \frac{\pi }{4}\right )}\; \; \; \; p\in\{0,1,2,3,4,5,6,7\}                



Hvordan har du fået beregnet modulus? :)


Svar #4
10. januar 2016 af Arameo (Slettet)

og kan du hjælpe med følgende også? Jeg skal kommentér det på samme måde :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2016 af Therk

I en geometrisk forklaring er modulus afstanden fra origo. Du kan altså blot aflæse modulus af akserne.


Skriv et svar til: Argument og Modulus HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.