Matematik

Hjælp til afbildning og aflæsning af en funktion i excel

11. januar 2016 af RasmusEu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP.

Jeg er i gang med en projekt-opgave i matematik omkring lyd. Den sidste opgave går ud på at lave en grafisk afbildning af en funktion og aflæse den mindste funktionsværdi. Det kan være svært, da tallet vil være meget lille. Hvordan gør jeg det i excel?

Funktionsforskrift for lydintensiteten som funktion af afstanden:

I(x)=\frac{0.1256}{4\cdot \pi \cdot x^{2}}+\frac{0.0502}{4\cdot \pi \cdot (12-x)^{2}}


Skriv et svar til: Hjælp til afbildning og aflæsning af en funktion i excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.