Matematik

Reducere brøk

12. januar 2016 af Dudi22 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg har følgende brøk:

X^2/(x^2+1)

Jeg vil gerne frem til resultatet, (1- 1/(x^2+1) ved at dividere, men hvordan gør jeg det praktisk, så jeg forstår det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2016 af mathon

                        \frac{x^2}{x^2+1}       

                        \frac{x^2+1-1}{x^2+1}=\frac{x^2+1}{x^2+1}-\frac{1}{x^2+1}=1-\frac{1}{x^2+1}      

                        


Skriv et svar til: Reducere brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.