Matematik

Hjælp til procent haster

12. januar 2016 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En elev blander i en kolbe 25,0 g glucose, 5 g gær og 250 mL vand. Kolben påsættes et gæ¬ringsrør, som tillader CO2, men ikke andet at undslippe. Det hele vejer 367,44 g. Efter tre dage er vægten aftaget til 359,23 g. Hvor mange % af glucosen er forgæret?

Min løsning: 367,4-359*100% =8,44%.

Nogle, der kan hjælpe er min løsning rigtig eller, hvordan løser jeg opgaven 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2016 af Amarillo

Du skal finde forskellen mellem de to tal og dividere det med det oprindelige tal og gange med hundrede, så får du faldet i procent :) tror jeg slå det op


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. januar 2016 af jegbrugerstudieportalen (Slettet)

367,44 / 359,23 = 8,21

25 / 8,21 * 100 = 32,84 %

32,84 % af glucosen er blevet forgæret.


Skriv et svar til: Hjælp til procent haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.