Matematik

Trigonometri

16. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Jeg har fire opgaver, jeg har kigget MEGET længe på, men kan ikke finde løsningen til nogen af dem.. Har vedhæftet et screenshot af opgaven. 

Håber i kan hjælpe, det ville betyde meget! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2016 af mathon

             a=b=c=d=1

da
             \cos^2(v)+\sin^2(v)=1     uanset notationsformen.

             Enhedscirklens fundamentalligning.


Svar #2
16. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

Perf tak


Svar #3
16. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

HAR FUNDET UD AF DET - flere svar behøves ikke. 


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.