Matematik

gennemsnitsfart i m/s

17. januar 2016 af Mallemus15 - Niveau: 7. klasse

hej mennesker 

 jeg fik en opgave som jeg ikke har prøvet før :( og derfor ville jeg spørge om hjælp fra jer :)

5. klasserne skal have et svømmestævne. De skal svømme 50 m. crawl. Stefan, som går til svømning i sin fritid får en tid på 1 min. 10 sek. og er dermed den hurtigste af 5. klasserne.

Beregn Stefans gennemsnitsfart i m/s?

jeg har aldrig prøvet ?m/s? før så jeg har ingen ide om hvad jeg skal 

tak på forhånd


Brugbart svar (3)

Svar #1
17. januar 2016 af emilkorsgaard (Slettet)

.


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. januar 2016 af mathon

gennemsnitsfart = \frac{af\! stand}{tid}

gennemsnitsfart = \frac{50\; m}{70\; s}=\frac{50}{70}\cdot \frac{m}{s}=0{,}71\; \frac{m}{s}                                            


Skriv et svar til: gennemsnitsfart i m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.