Matematik

Funktion

17. januar 2016 af Lenabaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

en funktion er givet ved: f(x)=2x^2-5x+6 

b) bestem en ligning for tangenten til grafen for g i punktet ( 2,f(2))

Opgaven skal laves i maple 

Indtil videre har jeg fundet ud af dette men ved ikke om det er rigtigt

f'(1)=2*1^2-5*1+6 = -1 = 3

y=f'(2)*(x*2)+f(2) =3x-2 



               


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af mathon

Svaret på
       tangentligning:
                                   y=3x-2
er korrekt.


Svar #2
17. januar 2016 af Lenabaa (Slettet)

Så det ville sige at ligningen for tangenten er y=3x-2? eller skal jeg regne videre herfra? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2016 af mathon

genlæs #1


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.