Matematik

Angive a, b og r i en eksponentiel funktion

17. januar 2016 af killua2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er i gang med mine matematik aflevering og er kommet i tvivl om denne opgave.

Jeg skal angive begyndelsesværdien i denne funktion: 

K(x) = 0.872x

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af peter lind

Beregn K(0)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2016 af mathon

     K(0)=0{,}872^0


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2016 af fosfor (Slettet)

Bemærk hvad a, b og r skal være for at disse ligheder gælder

0.872x = b * ax
0.872x = b * (1 - r)x

Tænk evt. på 0.872x som 1 * 0.872x


Skriv et svar til: Angive a, b og r i en eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.