Matematik

vektorer

21. januar 2016 af messk (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har et spørgsmål som jeg er gået helt i stå med. Har prøvet alt men kan ikke finde ud af hvad jeg skal gøre. spørgsmålet lyder følgende 

der er givet punkterne A = (3,4) B = ( -2,3) C= (2,1) 

bestem da vektor ab og vektor bc... hjælp hjælp 

i kan også lige se på min opgave og gå under opgave 3 der handler det om vektore og det første spørgsmål forstår jeg ikke hvordan jeg løser. 

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2016 af mathon

       \overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\begin{pmatrix} -2\\3 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}

       \overrightarrow{BC}=\overrightarrow{OC}-\overrightarrow{OB}=\begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} -2\\3 \end{pmatrix}


Svar #3
21. januar 2016 af messk (Slettet)

skal jeg så trække dem fra hinanden 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2016 af mathon

      JA


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.