Kemi

indholdet af hydrogenperoxid som masserprocent

26. januar 2016 af Summerella (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Vil spørge om, der er nogen, der kan hjælpe mig med at beregne indholdet af hydrogenperoxid i opløsningen som masseprocent. 

Der står, at densiteten sættes til 1 g/mL og massen har jeg udregnet til 0,035 g. 

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af mathon

          p_{masse}\%=\frac{V\cdot c\cdot M}{V\cdot \varrho }\cdot 100\%=\frac{c\cdot M}{\varrho }\cdot 100\%=\frac{\left \{ \left. c \right \} \right.\cdot \left \{ \left. M \right \} \right.}{\left \{ \left. 1 \right \} \right.}\cdot 100\%\cdot\frac{g/L}{g/L}=

                                                                                                                    \left \{ \left. c \right \} \right.\cdot \left \{ \left. M \right \} \right.\cdot 100\%

hvor \left \{ \left. X \right \} \right. er talværdien af størrelsen X.


Svar #2
26. januar 2016 af Summerella (Slettet)

Kunne du muligvis uddybe det lidt?


Svar #3
26. januar 2016 af Summerella (Slettet)

hvad er g?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2016 af mathon

       \varrho \left [ rho \right ] er densiteten.


Svar #5
26. januar 2016 af Summerella (Slettet)

Er M molarmassen eller bare massen?


Skriv et svar til: indholdet af hydrogenperoxid som masserprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.