Matematik

MATEMATIK C NIVEAU HJÆLP

27. januar 2016 af kasperclap (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en matematikaflevering til i morgen, og da matematik slet ikke er min stærke side, kunne jeg bruge lidt hjælp til en enkelt opgave.

BMI kan udregnes ved følgende formel: vægt i kg : højde i m * højde i m

En person har et BMI på 25 og vejer 80 kg.

Hvor høj er personen?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af PeterValberg

Jeg tror, at der noget galt med din BMI formel,
for hvis den er korrekt, så er BMI lig med vægten
uanset højden, - check igen og vend tilbage

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af Soeffi

#0.


Svar #3
27. januar 2016 af kasperclap (Slettet)

Altså den står sådan:

BMI = Vægt i kg : (højde i m)2


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2016 af PeterValberg

#3 Det var bedre, men det var IKKE det, du skrev, - du skrev:

\text{BMI}=\frac{\text{v\oe gt i kg}}{\text{h\o jde i m}}\cdot\text{h\o jde i m}

hvilket ikke er det samme, ..... parenteser er vigtigt og det samme
er viden omkring regnearternes hieraki...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
27. januar 2016 af kasperclap (Slettet)

Det er bare i orden. Som skrevet tidligere er jeg ikke noget geni indenfor dette fag.

Er der nogen der kan hjælpe med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. januar 2016 af Soeffi

#5 Tag formlen og indsæt, det du kender.

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. januar 2016 af PeterValberg

Omskrives formlen, så har du:

\text{h\o jden i m}=\sqrt{\frac{\text{v\oe gt i kg}}{\text{BMI}}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: MATEMATIK C NIVEAU HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.