Matematik

gå fra liter til mm

28. januar 2016 af CCBook (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej 

Jeg sidder fast i en matematik opgave hvor de skriver "En dag med regnvejr falder der ca 15.000 liter vand. Hvor mange mm regn svarer det til?"

God dag


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Du mangler et areal før det kan give mening med mindre du bare selv skal finde på noget.


Svar #2
28. januar 2016 af CCBook (Slettet)

Det er :

AB: 122
CD: 104
BD: 127,8
EO: 70
BC: 45,8
AD: 124
AE: 76,3
Totalt 669,9

669,9 * 2 = 1339,8

Er det ikke rigtigt?


Svar #3
28. januar 2016 af CCBook (Slettet)

jeg har fundet frem til der står i opgaven Arealet af denn er 1615m2


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Hvor mange kubikmeter er 15000 liter vand?


Svar #5
28. januar 2016 af CCBook (Slettet)

#4

Hvor mange kubikmeter er 15000 liter vand?

Pas, Jeg er helt tom på det område.

Er det ikke bare 15000 / 1615 = ??


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Nej det er ikke "bare" enheder skal følges ad ellers bliver ting ret svært at regne på.

1l=1dm^3 og 1000dm^3 = 1m^3


Brugbart svar (2)

Svar #7
28. januar 2016 af Capion1

# 5  sidste linje, jo, du skal have nogle enheder på.
Nedbør måles i liter pr m2 som også kaldes mm-nedbør.
 


Skriv et svar til: gå fra liter til mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.