Dansk

HJÆLP!! Hvad betyder de her ord

31. januar 2016 af Accalia (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Skal skrive sætninger med de her ord, men ved ikke hvad de betyder. Nogen der kan hjælpe???

Vexlede

Torvekjællinger

Hosesokker

Gjerrige


Svar #1
31. januar 2016 af Accalia (Slettet)

(Ps. de her ord er fra gamle dage) :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2016 af Stygotius (Slettet)

vexlede = vekslede

torvekælllinger  =  grove, primitive koner der sælger ting på torvet

hosesokker = strømper

gjerrig = nærig, gerrig, påholdende


Skriv et svar til: HJÆLP!! Hvad betyder de her ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.