Matematik

Procent

01. februar 2016 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

40% af et beløb svarer til 360 kroner.

Hvor stort er beløbet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2016 af mathon

Beløb
                40% af B = 360

                1% af B = 360/40 = 9

                100% af B = 100·9 = 900


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

0,40 * x = 360  <=>

x = 360/0,40


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.