Matematik

Vilkårlige trekanter

04. februar 2016 af katinkapigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Venner, jeg er meget tidspresset med opgaver og udfordringer i hjemmet her for tiden og har ikke fået lavet min matamatik aflevering til imorgen klokken 13:00. Hvis der er en venlig sjæl som gider at lave den, så ville det betyde utroligt meget.

Det er kun opgave 1 og 2. :-D 

Jeg vil med glæde sende nogle penge på mobilepay for en hjælpende hånd!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

Du kan bla regne byggegrundens areal ud vha Herons formel på hver af de 2 trekanter og så lægge de 2 trekanters arealer sammen og så har du hele byggegrundens areal.

det er én mulighed


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af mathon

Byggegrundens areal:

               \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \frac{1}{4}\cdot \sqrt{49^2-(40-30)^2}\cdot \sqrt{(40+30)^2-49^2}\; \; +\; \; \frac{1}{4}\cdot \sqrt{49^2-(50-35)^2}\cdot \sqrt{(50+35)^2-49^2}


Svar #3
04. februar 2016 af katinkapigen (Slettet)

Tak for jeres svar, men jeg har brug for at få den lavet også må jeg forstå den på et andet tidspunkt.


Skriv et svar til: Vilkårlige trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.