Matematik

Ligninger m.m

11. februar 2016 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

En anden sponsor tilbyder at betale pr. vunden kamp i løbet af næste sæson. Sponsoren giver klubben to muligheder (nemlig A og B). De to mulige sponsorater kan ses af figuren.

Hvor mange kampe skal klubben vinde i næste sæson for at de to sponsorater (A og B) er lige gode?

A: y=70x+200

B: y=50x+800

Forklaring på variable = 

Y= indtægt fra sponsor

X= Antal vundne kampe


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Y= indtægt fra sponsor

X= Antal vundne kampe

indtægterne skal være lige store og antallet af kampe skal være lige mange

A: y=70x+200 

B: y=50x+800

70x+200=50x+800


Skriv et svar til: Ligninger m.m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.