Matematik

Procent

11. februar 2016 af Luis2229 - Niveau: 8. klasse

Hej alle. Jeg sidder med to opgaver tilbage som jeg har for til imorgen. Opgaverne lyder : Jeg har læst 18 sider i bogen og det er 40 procent af bogen, hvor mange sider er der tilbage? 5600 i husleje om tre måneder stiger huslejen med 5,5 procent, hvor meget skal han betale?


Svar #1
11. februar 2016 af Luis2229

.


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. februar 2016 af Studentos

Sider i bogen:

(18/40)*60 = 27                   Gange med 60, da du allerede ved hvor meget 40% udgør af bogen.

27+18 = 45 sider

Husleje:

5600*1,055 = 5908 kr.


Svar #3
11. februar 2016 af Luis2229

Mange tak for svaret!


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Sider i bogen

18 sider svarer til 40% af bogen. Hvor mange sider er bogen?

40%=18

1%=18/40=0,45

100%=0,45*100=45


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.