Matematik

Isolér r

18. februar 2016 af Summerella (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at isolere r i følgende udtryk:

k*e^2r=t

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af Jerslev (Slettet)

Del med k på hver siden og tag dernæst den naturlige logaritme. Del til sidst med 2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2016 af mathon

                           e^{2r}=\frac{t}{k}

                           2r=\ln\left ( \frac{t}{k} \right )

                           r=\frac{1}{2}\cdot \ln\left ( \frac{t}{k} \right )


Svar #3
18. februar 2016 af Summerella (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Isolér r

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.