Matematik

Brug for hjælp til HTX Mat B eksamenssæt 2015

23. februar 2016 af mohavvk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave.

Tallene jeg har fået er angivet nederst på billedet.

 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2016 af mathon

Pilformlen:
                         \left ( R-p \right )^2+\left ( \frac{k}{2} \right )^2=R^2             hvor  p  er pilhøjden  og  \tfrac{k}{2} er halvkorden

                         R^2-2pR+p^2+\left ( \frac{k}{2} \right )^2=R^2

                         2pR=p^2+\left ( \frac{k}{2} \right )^2

                         R=\frac{p^2+\left ( \frac{k}{2} \right )^2}{2p}



                        


Skriv et svar til: Brug for hjælp til HTX Mat B eksamenssæt 2015

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.