Matematik

Moms

24. februar 2016 af Malle123456789 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

En vare koster 540 kroner uden moms. Momsen er 25%.

Hvor meget koster varen inklusiv moms?

Er momsen 25% af varens pris, eller? Og kan jeg se udregningen, bare for at lave den rigtig?:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2016 af Studentos

Inkl. moms:

      540*(1+0,25)=675

Ja, moms er 25% af varen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Varens pris                         540 kr

moms 540*25/100 kr =     135kr  

varens pris med moms =  675 kr

Husk at vise udregningsmåden


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.