Matematik

I en trekant ABC er a=6,7, A = 56° og B = 43°. a) Bestem c samt arealet af trekanten

24. februar 2016 af Andi1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en trekant ABC er a=6,7, A = 56° og B = 43°.

a) Bestem c samt arealet af trekanten

Man skal bruge sinusrelationen, da vi skal finde siden c og vi allerede har tre oplysninger om trekanten:

c=a/sin(A)*sin(C)

Da kender både a og A bruger vi disse i ovenstående eksempel.

Er det sådan man gør? Jeg er ret i tvivl om hvordan det ellers skulle udregnes..


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2016 af SådanDa

Ja, det er en fin måde at bestemme c på :)


Svar #2
24. februar 2016 af Andi1234 (Slettet)

Tusind tak for svaret!


Skriv et svar til: I en trekant ABC er a=6,7, A = 56° og B = 43°. a) Bestem c samt arealet af trekanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.