Matematik

Trigonometri

27. februar 2016 af stxo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. 

Jeg har lidt svært ved opgave c. Hvilken formel skal jeg bruge for at beregne linjestykket CD ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2016 af Soeffi

#0. Hvad fik du i a) og b)?


Svar #2
27. februar 2016 af stxo (Slettet)

a) Vinkel A er 35,6°

b) Arealet af trekant ABD er 19,27


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2016 af Soeffi

Du har: areal ABC = 30 = (1/2)·grundlinje·højde = (1/2)·|AC|·[|AB|·sin(A)] ⇒

|AC| = 2·30/[|AB|·sin(A)] = 60/[10,5·sin(35,6º)]

Vedhæftet fil:Untitled.png

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.