Dansk

Analyse

28. februar 2016 af nicoline443 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg sidder med en billede analyse, men har fået et spørgsmål, som jeg ikke helt forstår. 

Spørgsmålet lyder " Hvad er billedets indhold? (Fx virkelighedstro, abstrakt, fantastisk eller stiliseret)." 

Er der nogle som ved hvad de forskellige "begreber" betyder? 

Tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af MHR1993 (Slettet)

#0

Virkelighedstro = naturtro, realistisk

Abstrakt = et forhold el. begreb som er tænkt eller uhåndgribeligt

Fantastisk = påvirket af ikkerealistiske litteraturformer som fx myter, legender og sagn

Stiliseret = en karateristisk fremstillingsform el. stil. (dvs. en forneklet form der fremhæver noget som oftest er på bekostning af de individuelle kendetegn / særpræg)


Skriv et svar til: Analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.