Matematik

Hjælp til at bestemme vektorkræfter

28. februar 2016 af EO1567 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der vil hjælpe mig med løse opgave opgave a og b?

Vedhæftet fil: jas.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2016 af Soeffi


Svar #2
28. februar 2016 af EO1567 (Slettet)

Anyone?


Svar #3
28. februar 2016 af EO1567 (Slettet)

Kan det passe at Fb til forankringspunkt D er 16 kN, fordi man går 4*4 ud? Det virker bare ikke som ret meget kraft.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2016 af Soeffi

#1

Den samlede vandrette påvirkning er 0, da de vandrette kræfter ophæver hinanden. Den samlede lodrette kraft må blive 8·100 kN = 800 kN.


Svar #5
28. februar 2016 af EO1567 (Slettet)

#4
#1

Men hvordan bestemmer jeg i hvert af forankringspunkterne fw og Fb?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2016 af Soeffi

#5. Nedenstående tegning viser, at kræfterne i et punkt (her C) kan anbringes i en trekant som er ligedannet med den trekant, der dannes af ophængningspunktet, pylonens top og skæringspunktet mellem pylonen og vejbanen.  Af tegningen følger, at ...

FB/FL = bredde/24 => FB = FL·bredde/24

FW2 = FB2 + FL2 => FW = √(FB2 + FL2) = √[(bredde/24)2·FL2 + FL2] = FL·√[(bredde/24)+ 1]

Vedhæftet fil:Untitled.png

Svar #7
28. februar 2016 af EO1567 (Slettet)

Tusind, tusind tak Soeffi! Jeg værdsætter det meget, at du har lyst til at hjælpe mig! :D


Skriv et svar til: Hjælp til at bestemme vektorkræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.