Matematik

Reducere ln

02. marts 2016 af Dudi22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder midt i at forstå en reducering

Hvorfor er det 2-tallet forsvinder her for "restricted" x?

Vedhæftet fil: aflevering test.png

Svar #1
02. marts 2016 af Dudi22 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2016 af mathon

               \frac{1}{4}\cdot \log\left ( 2\left ( x^2+1 \right ) \right )=\frac{1}{4}\cdot \left ( \log(2)+\log(x^2+1) \right )=\frac{1}{4}\log(x^2+1)+\frac{\log(2)}{4}=

                                                                                \frac{1}{4}\log(x^2+1)+k


Skriv et svar til: Reducere ln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.