Matematik

hjæælp :S

05. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej sidder med denne opgave og kan ikke komme videre med opgaverne hvordan beregner jeg opgaverne?

hvordan bruger jeg formlerne og hvordan finder jeg ud af opgave a og b

Vedhæftet fil: Udklipd.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2016 af Soeffi

År 2006 er x = 0, mens 2008 er x = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2016 af PeterValberg

a) Se video nr. 4 og 6 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2016 af Skaljeglavedinelektier

For lineær sammenhænge kan a og b findes på følgende måde:

a=\frac{\Delta y }{\Delta x}

b=y_1-ax_1


Skriv et svar til: hjæælp :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.