Matematik

Bestem sidelængderne i trekant ABC

07. marts 2016 af sille1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en retvinklet trekant ABC oplyses, at arealet er 24, og den ene katete er 6. Bestem sidelængderne i trekant ABC. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af Eksperimentalfysikeren

Hvis den rette vinkel er C og den kendte katete a, kan du finde den anden katete af arealet = ½ab og hypotenusen med hjælp fra Pythagoras.


Svar #2
07. marts 2016 af sille1997 (Slettet)

hvordan ser formlen ud man skal bruge 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af mathon

Når kateterne er a og b og a=6        

                                            \frac{1}{2}\cdot a\cdot b=24

                                            a\cdot b=48

                                            6\cdot b=48


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2016 af mette48 (Slettet)

#2 læs hele den hjælp du har fået ordentligt.

Du har allerede fået svar på dit sidste spørgsmål.

Er du ikke lidt for doven.


Skriv et svar til: Bestem sidelængderne i trekant ABC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.