Fysik

Partikler

07. marts 2016 af LucaMarra (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe med vedhæftede opgave, er lidt på bar bund.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af mathon

b)
        E=\frac{10{,}0\; V}{0{,}05\; m}=\frac{1000}{5}\; \frac{Nm}{Cm}=200\; \frac{N}{C}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2016 af mathon

a)
         Tyngdekraften:
                                            F_{tyng}=\left ( 1{,}67\cdot 10^{-27}\; kg \right )\cdot \left ( 9{,}82\; \tfrac{N}{kg} \right )=1{,}64\cdot 10^{-26}\; N

c)
        Elektrisk kraft:
                                            F_{elek}=\left ( 1{,}602\cdot 10^{-19}\; C \right )\cdot \left (200\; \tfrac{N}{C} \right )=3{,}20\cdot 10^{-17}\; N

        Forholdet mellem tyngdekraft og elektrisk kraft:

                                            \frac{F_{tyng}}{F_{elek}}=\frac{1{,}64\cdot 10^{-26}}{3{,}20\cdot 10^{-17}}=5{,}13\cdot 10^{-10}


Skriv et svar til: Partikler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.