Matematik

Benyt tabellens data til at bestemme a og b

10. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner, 

Er der en der kan hjælpe med denne opagave, of forklare hvordan i gør? 

på forhånd tak :) 

William 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2016 af 123434 (Slettet)

Du laver lineær regression på tabellens data

Husk 2005=år 0, 2006=år 1 osv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2016 af Studentos

Hvis du bruger Maple. 

AAR:=<0,1,2,3,4,5,6>  

PROCENTDEL:=<36.5,37.8,39.0,40.7,41.1,42.2,43.2> 

Efterfølgende:

LinReg(AAR,PROCENTDEL)       Nu kan du se, hvad a og b er. 


Svar #4
10. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

#3

Hvad betyder AAR?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2016 af Studentos

AAR betyder år. Kunne ikke bruge å i "Equation". 

Det er i princippet ligegyldigt om du bruger X i stedet for på "AAR's" plads og Y i stedet for "PROCENTDEL". 

Du skal bare indsætte det samme i LinReg(...,...) 


Svar #6
10. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

aahhh, på den måde! - Mange tak for hjælpen:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2016 af Soeffi

#0. Geogebra: Du stiller tallene op og markerer dem som vist og vælger tovariabel regeressionsanalyse. Her vælger du lineær regression.


Svar #8
10. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Tak for hjælpen venner :) 


Skriv et svar til: Benyt tabellens data til at bestemme a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.