Matematik

Bestem forsjrift for stamfunktion.

11. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, er der nogen der lige vil se om jeg har lavet denne opgave rigtig? :) 

En funktion f er bestemt ved f(x)=6x^2-8x
Bestem forskriften for den stamfunktion til f, hvis grafen går gennem punktet P(2,13)

Svaret er vedhæftet: 

William 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2016 af PeterValberg

Det er ikke korrekt

Se video nr. 2 på denne videoliste [ LINK ]

eller dette [ LINK ]   og især dette [ LINK ] midt på siden

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2016 af mathon

En funktion f er bestemt ved f(x) = 6x- 8x

Dens stamfunktioner
er:
           F_k(x)=y=2x^3-4x^2+k

specifikt gennem P(2,13):

           13=2\cdot 2^3-4\cdot 2^2+k

           13=k

hvoraf:
           F_{13}(x)=2x^3-4x^2+13


Skriv et svar til: Bestem forsjrift for stamfunktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.