Matematik

vektor

13. marts 2016 af mmmooo34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Til opgaven står der at jeg skal finde vinklen:

Bestem vinklen mellem vektor AB og vektor AC 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2016 af fosfor (Slettet)

Brug cosinusrelationerne på trekant ABC som de kender alle sidelængder i.

Længden mellem to punkter P(x1, y1, z1) og P(x2, y2, z2) er √((x1 - x2)2 + (y1 - y2)2 + (z1 - z2)2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2016 af mathon


            v=\cos^{-1}\left ( \frac{\overrightarrow{AB}\cdot \overrightarrow{AC}}{\left | \overrightarrow{AB} \right |\cdot \left | \overrightarrow{AC} \right |} \right )=\cos^{-1}\left ( \frac{\begin{pmatrix} 1{,}5\\0 \\ 0 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 0{,}2\\ 0{,}4 \\ 0{,}4 \end{pmatrix}}{1{,}5\cdot \sqrt{0{,}2^2+2\cdot 0{,}4^2}} \right )


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.