Matematik

beregning af f(x)

16. marts 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan beregner man:

f(7) = 25 * 0,8^x

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af mathon

          f(\mathbf{\color{Red} x})=25\cdot 0{,}8^\mathbf{\color{Red} x}

          f(\mathbf{\color{Red} 7})=25\cdot 0{,}8^\mathbf{\color{Red} 7}

korresponderende med 
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1669864
 


Skriv et svar til: beregning af f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.