Matematik

1. ordens differentialligning - separer de variable

22. marts 2016 af Bygningsdesigneren (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg ved ikke hvordan jeg kommer videre med denne differentialligning.

Er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2016 af peter lind

??' = ??2*cos(6??)

dy/y2 = cos(6t)dt

Integrer på begge sider af lighedstegnet


Svar #2
24. marts 2016 af Bygningsdesigneren (Slettet)

men hvordan integrerer jeg (y(t))^2, jeg får nemlig bare (y(t))^2 og er ikke sikker på dette er rigtigt.

det integrede af cos(6t) bliver \frac{1}{6}sin(6t).

hvordan kommer jeg så videre herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2016 af peter lind

Venstre side ∫y-2dy = y-1+c


Skriv et svar til: 1. ordens differentialligning - separer de variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.