Kemi

Ligevægt

07. april 2016 af Malene121 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp søges til det vedhæftet billede

Vedhæftet fil: opgave e.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2016 af mathon

ligevægtsbrøk:
                                   \frac{\left [ Fe^{2+} \right ]\cdot \left [ phenH^+ \right ]^3}{\left [ {Fe(phen)_3}^{2+} \right ]\cdot \left [ H_3O^+ \right ]^3}=6{,}5\cdot 10^{-6}


Svar #3
07. april 2016 af Malene121 (Slettet)

Det er jeg med på, men hvad skal jeg gør


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2016 af mathon

e)

               \frac{x\cdot (3x)^3}{\left ( 7{,}5\cdot 10^{-5}-x \right )\cdot \left ( 5{,}0\cdot 10^{-3}-3x \right )^3}=6{,}5\cdot 10^{-6}\; \; \; \; \; \; \; 0<x<7{,}5\cdot 10^{-5}                               

               \left [ {Fe(phen)_3}^{2+}\right ]=\left (7{,}5\cdot 10^{-5}-x \right )\; M


Svar #5
07. april 2016 af Malene121 (Slettet)

Hvordan finder jeg procentdelen, og hvordan isoler du x? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. april 2016 af mathon

Brug CAS-beregning.


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.