Matematik

f(x)=b*a^x kan skrives som f(x)=b*e^kx

09. april 2016 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor er det at f(x)=b*ax kan skrives som f(x)=b*ekx ?

Bare hvis jeg skulle forklare det

Tusind tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2016 af peter lind

ax = (eln(a))x = (ek)x = ekx


Skriv et svar til: f(x)=b*a^x kan skrives som f(x)=b*e^kx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.