Matematik

ln opgave: former

10. april 2016 af bella1999 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Omskriv: ln 100/3 + ln 25/9 til formen: a ln 2 + b ln 3 + c ln 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2016 af SuneChr

\ln \left ( \frac{2^{2}\cdot 5^{4}}{3^{3}} \right )               Regnereglerne har du fået i en tidligere tråd.


Skriv et svar til: ln opgave: former

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.