Matematik

Ekseptionel funktioner

13. april 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil: Forskrift.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2016 af SuneChr

a)  b=\frac{y}{a^{x}}

b)  a^{x}=\frac{y}{b}\; \; \; \Rightarrow \; \; \; a=\left ( \frac{y}{b} \right )^{\frac{1}{x}}

c)  b=\frac{454,4}{2^{5}}

Overskriften:  Det hedder eksponentielle funktioner.


Svar #2
13. april 2016 af princess1967 (Slettet)

Tak

Må jeg vende tilbage til dig hvis der er mere som du muligvis kan rette ellerforklare mig?


Skriv et svar til: Ekseptionel funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.