Matematik

Aflæsning af diagram

13. april 2016 af Roxanna - Niveau: C-niveau

Hej, jeg skal bare lige tolke diagrammet, kan ikke lige helt finde tolke den 

Vedhæftet fil: stdpo.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2016 af SuneChr

Diagrammet viser sammenhængen mellem blodmængde i kg, x og stofskifte i kg, y ,
og hvor sammenhængen imellem x og y er angivet som potentiel sammenhæng ved
forskriften  y = f (x) = 1,0539·x1,0885      R2 = 1 indikerer en troværdig sammenhæng
mellem de indtegnede punkter  og kurven trukket igennem dem.


Skriv et svar til: Aflæsning af diagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.