Matematik

Retvinklet trekant - hjælp!

18. april 2016 af AnnikaGr (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.. jeg er ikke super stærk i cosinus-, sinus- og tangensrelationerne.

Jeg har brug for hjælp til denne opgave, som hedder at der på en en rektvinklet trekant, hvor b= 8 og c= 10 og selvfølgelig min ene vinkel på 90 grader..

Jeg skal finde siden BC

Håber i kan hjælpe

(der er vedhæftet et billede) :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2016 af peter lind

brug Pytagoras a2+b2=c2


Svar #3
18. april 2016 af AnnikaGr (Slettet)

Super tusind tak! 


Skriv et svar til: Retvinklet trekant - hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.