Fysik

Bestem gnidningskraftens arbejde

22. april 2016 af vejvad14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven:

En kasse med æbler vejer 20 kg og trækkes 8 meter hen ad et vandret trægulv.

Bestem gnidningskraftens arbejde, når gnidningskoefficienten for træ mod træ er 0,65.

___________________

Skal jeg ikke bruge denne formel?

A = -f_u*s

Jeg er i trivel om hvilke tal jeg skal bruge i formlen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2016 af hesch (Slettet)

Fμ = m * g * μ ,  g = tyngdeacceleration.


Skriv et svar til: Bestem gnidningskraftens arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.