Matematik

Bestem sumvektorens vinkel

27. april 2016 af djsimi666 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen.

Nogle der kan hjælpe mig med opgave H, når jeg har fundet sumvektorens længde i G?

V1=31,43

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2016 af mathon

Sumvektorens vinkel med vandret 
                                                             v_{x}=\alpha +v_1
og
                                 \alpha =\sin^{-1}\left ( \frac{\left | \overrightarrow{F_2} \right |\cdot \sin(v_2-v_1)}{\left | \overrightarrow{R} \right |} \right )


Skriv et svar til: Bestem sumvektorens vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.