Matematik

Funktioner

08. maj 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, nogen der kan fortælle mig hvilken der er hvilken og hvorfor? :D

Vedhæftet fil: Mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2016 af 123434 (Slettet)

Følger lige med


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. maj 2016 af mathon

     Det ses,
     at
                         grafen for f(x)=A

                         grafen for f{\, }'(x)=C

da fortegnsvariationen for C- grafen er i overen(s)stemmelse med monotoniforholdene for A-grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2016 af mette48 (Slettet)

Når f'(x) = 0 er der max/min for f(x)

A har max/min når B og C er 0, så A må være f(x)

A er voksende, når C er positiv og A er aftagende når C er negativ så C er f'(x)


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.