Matematik

Divisionsalgoritmen (komplekse tal)

16. maj 2016 af Bygningsdesigneren (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har i en halv time prøvet at få løst denne opgave, men jeg kan ikke få den til at gå op, er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2016 af mathon

                  \left ( 2z^6-2 \right )=2(z^4-z^3+z-1)\cdot \left ( z^2+z+1 \right )


Skriv et svar til: Divisionsalgoritmen (komplekse tal)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.